Kom I kontakt med let’s go heroes

KONTAKT LET’S GO HEROES

Har du brug for at komme i kontakt med os, så send en mail eller brug kontaktformularen til højre.

kontakt@letsgoheroes.com

Kontakt os

FAQ med svar på oftest stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Let's Go Heroes?

Du kan bestille Let’s Go Heroes direkte fra vores hjemmeside. Vi bruger Shipmondo til at håndtere betalinger og forsendelser, så du kan være sikker på en hurtig og sikker levering.

Hvordan bliver Let's Go Heroes produceret og tages der hensyn til miljøet?

Let’s Go Heroes bliver produceret på et dansk trykkeri under standarderne DS49001 CSR-ISO 14001 Miljø, ISO 9001 Kvalitet og OHSAS 18001 Arbejdsmiljø. Vores bøger og plakater er Svanemærket og FSC®-certificeret, og kan genanvendes fuldt ud efter brug, hvilket sikrer den mest optimale miljø- og klimapræstation.

Hvad sker der, hvis jeg har problemer med min ordre eller ønsker at returnere mit køb?

Vi stræber efter at sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres køb. Hvis du oplever problemer med din ordre, eller hvis du ønsker at returnere dit køb, bedes du kontakte os direkte via vores hjemmeside. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer hurtigst muligt.

Er Let's Go Heroes egnet til børn på alle færdighedsniveauer?

Ja, Let’s Go Heroes er designet til at være inkluderende og engagerende for alle børn mellem 4 og 8 år. Udfordringerne og missionerne kan tilpasses til forskellige færdighedsniveauer, så alle børn kan deltage, uanset deres motoriske færdigheder.

Hvor lang tid tager det at fuldføre en træningsmission som giver et klistermærke?

Tiden det tager at fuldføre en mission eller udfordring kan variere, men de er designet til at tage omkring 20 minutter. Dette gør det nemt at passe ind i en travl dag, og sikrer at børnene forbliver engagerede og motiverede.

TILMELD NYHEDSBREV

Som medlem af nyhedsbrevet, kan du lære mere om Let’s Go Heroes og få tips og tricks til sjove aktiviteter for børnefamilien.

Du vil også kunne modtage særtilbud eller invitationer til at teste nye Let’s Go Heroes-produkter.