Hvad er let’s go heroes og hvem står bag

Hvorfor Let’s Go Heroes

Ideen til Let’s Go Heroes opstod, da Michael betragtede klodserne og dukkerne, som hans børn havde efterladt på gulvet. Hele hans arbejdsliv havde han arbejdet med fysisk aktivitet og sundhed, og en tanke slog ham pludseligt.

Vi forældre ved godt, at børn har brug for bevægelse. Det er vigtigt for deres sundhed, udvikling og trivsel. Alligevel er vores hjem fyldt med spændende ting, som indbyder vores børn til stillesiddende lege.

Hvad indbyder børnene til bevægelse? Altså sådan rigtigt. Noget der virker dragende på børnene?

Michael kunne ikke få øje på noget i sit hjem…

De første ideer til Let’s Go Heroes begyndte at spire og efter noget tid havde de vokset sig store. Michael kontaktede Thomas, og de lavede et udkast til Let’s Go Heroes. De testede den i deres egne familier og oplevede følgende;

Bevægelseslegen blev synlig, og vores børn opsøgte den aktivt. ”Kan vi godt lave en mission?”

Det blev lige så nemt at igangsætte en bevægelsesleg, som at tage et brætspil ned fra hylden eller finde perleplader frem fra skuffen.

Det blev nemmere at tidsætte legen. Både vi og vores børn vidste, at legen ville slutte med udstyrsklistermærke til deres helteplakat. Den tydelige aftale gjorde, at børnene ikke blev kede af, at legen skulle stoppe. Noget som ellers ofte er en udfordring i vores familier.

Det blev nemmere at finde tid til legen – også på travle hverdage. Vi vidste, at legen ville tage omkring 20 min, og den kunne afsluttes på en god måde.

Efterfølgende blev Thomas og Michael hurtigt enige om, at de måtte forfølge ideen. De stiftede Let’s Go Heroes og snart kommer plakaterne og en lang række opgaver til salg på vores webshop, så andre familier kan få glæde af sjove og udfordrende lege i børnehøjde.

Nu begynder eventyret. Vi glæder os til at dele det med jer og jeres børn.

Personerne bag

Michael Bertelsen

Fysioterapeut og Ph.d. i sundhedsvidenskab (forskningsområder: fysisk aktivitet, livsstilssygdomme, overvægt og idrætsskader). Michael har to børn på 6 og 7 år. Som barn spillede han badminton, tennis og fodbold. Som voksen har han primært dyrket motionsløb og triatlon.

Thomas Iburg

Kandidat i design med speciale i illustration og formidling, og han har siden 2018 arbejdet som selvstændig illustrator. Thomas har to børn på 2 og 5 år. Han er flere gange danmarksmester og nordiskmester i judo. I dag underviser han judotalenter i Nordjylland.

TILMELD NYHEDSBREV

Som medlem af nyhedsbrevet, kan du lære mere om Let’s Go Heroes og få tips og tricks til sjove aktiviteter for børnefamilien.

Du vil også kunne modtage særtilbud eller invitationer til at teste nye Let’s Go Heroes-produkter.